|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ramazzotti
|
Wysłany: 2015 12 14 18:49 Temat postu: Blizny potrądzikowe, po ospie, zmarszczki - znacie sposób? |
|
|
witajcie,
chciałym zapytać Was, czy medycyna naturalna w ogóle jest w stanie poradzić sobie ze skórą męskiej twarzy,
chodzi o blizny, które mam zarówno po ospie sprzed wielu lat, z dzieciństwa, jak i blizny potrądzikowe, różne przebarwienia itp.
Oczywiście zdaje sobie sprawę, że oczyszczanie organizmu, lepsza dieta wpływa korzystnie na skórę, nowe syfy nie tworzą się, jest ich mniej.
Natomiast chodzi mi o krem, cokolwiek co może (wiem, że eliminacja jest niemożliwa bo to głębokie zmiany) chociaż zmniejszyć widoczność tego na skórze twarzy.
Stosowałem kiedyś bardzo popularny z masy perłowej, ale skutek zerowy.
Polećcie proszę cokolwiek, może macie jakieś sukcesy - chodzi o mnie zatem nie mówimy o kobiecej - cieńszej i delikatniejszej skórze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|