|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MAP
|
Wysłany: 2013 03 29 15:32 Temat postu: Jordan Maxwell, dowody oszustwa |
|
|
Obraz świata przedstawiany przez Jordana Maxwella zawsze wydawał mi się nie spójny, a on sam zbyt pesymistyczny jak na osobę, która niby rozumie co się dzieje na Ziemi.
Dziś trafiłem na stronę, po której przeczytaniu wszystko mi się wyjaśniło, zwłaszcza w kontekście jakiegoś wywaidu JMaxwella z zeszłego roku, gdzie narzekał że ktoś mu ukraadł stronę internetową
Jak się okazuje ten kto zainwestował w JMaxwella i odkupił prawa do jego strony, miał go tak dość, że, mimo oczysistej szkody dla swoich interesów (najwidoczniej ikona JMaxwell i informacje nią opatrozne dobrze się sprzedają) postanowił ujawnić pewne fakty, które pokazują JMaxwella jako socjopatę, który większość informacji przedstawianych w swoich prezentacjach, zapożyczał od inyych, w szczezgólności od Manly P. Halla,
poniżej link do strony:
http://www.truthcontrol.com/articles/jordan-maxwell-master-defrauder
Każdy ma prawo do swojego osądu, ja dla własnych celów go dokonałem.
dodane później:
Jest dostępna nowa Strona Jordana Maxwella
JordanMaxwellShow.com
"Show" w nazwie mówi samo za siebie.
Hasła na nowej stronie to głównie astroteologia (Manly P. Hall)
Uważam, że dużo korzystniej jest w tym zakresie posłuchać spójnego przekazu, który prezentuje Santos Bonacci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|