|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kaos
|
Wysłany: 2010 10 10 19:00 Temat postu: pytanie do aktywnych fizycznie |
|
|
Witam,
Mam pytanie do osob uprawiajacych sporty.
Jak poszczenie wplywa na aktywnosc fizyczna? Czy ktos podczas postu bral udzial w intensywnych treningach?
Chodzi mi konkretnie o sztuki walki (muay thai, kick-boxing) - dosc wyczerpujace fizycznie.
pozdrawiam,
Kaos |
|
Powrót do góry |
|
 |
newgargamel
|
Wysłany: 2010 10 12 11:46 Temat postu: |
|
|
Ja podczas postu 15 dniowego jezdzilem dziennie na rowerze od 15 do 30km. Jezeli masz wode pod reka to nie ma problemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaos
|
Wysłany: 2010 10 12 23:10 Temat postu: |
|
|
Tylko ze trening muay thai jest naprawde bardzo intensywny fizycznie - mysle ze nie mozna tego porownac do jazdy na rowerze...
A zmieniajac temat - naprawde mieszkasz w Brnie??? - moj ojciec pochodzi z okolic Brna - mam tam rodzine...
Pozdrawiam,
Kaos |
|
Powrót do góry |
|
 |
JMW
|
Wysłany: 2010 10 13 09:12 Temat postu: doświadczenie |
|
|
Kaos,
może zechcesz spróbować, podoświadczać i opisać nam, co doświadczyłeś? Tylko, radzę, bez przesady. |
|
Powrót do góry |
|
 |
newgargamel
|
Wysłany: 2010 10 13 09:19 Temat postu: |
|
|
Kaos napisał: | Tylko ze trening muay thai jest naprawde bardzo intensywny fizycznie - mysle ze nie mozna tego porownac do jazdy na rowerze... |
tak jak ja jezdze na rowerze to raczej mozna do tego temperatura 30 - 35 st. i masz bardzo intensywny trening
Kaos napisał: | A zmieniajac temat - naprawde mieszkasz w Brnie??? - moj ojciec pochodzi z okolic Brna - mam tam rodzine... |
tak, od 2 lat tutaj pracuje - tak wyszlo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaos
|
Wysłany: 2010 10 13 18:32 Temat postu: Re: doświadczenie |
|
|
JMW napisał: | Kaos,
może zechcesz spróbować, podoświadczać i opisać nam, co doświadczyłeś? Tylko, radzę, bez przesady. |
Po paromiesięcznej przerwie planuje wrocic do treningow, prawdopodobnie juz w przyszlym tygodniu.
Natomiast jezeli chodzi o niejedzenie, realnie rzecz biorąc nie wyobrażam sobie jak na dzien dzisiejszy dluzszego postu niz jakies dwa, trzy dni.
Wydaje mi sie wiec ze raczej nie powinno byc problemu - ale sprobuje i odezwe się za jakis czas jak to będzie wygladalo w praktyce  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaos
|
Wysłany: 2010 10 13 18:37 Temat postu: |
|
|
tak jak ja jezdze na rowerze to raczej mozna do tego temperatura 30 - 35 st. i masz bardzo intensywny trening
i nie miales naprawde po tych 15 dniach żadnych problemów po takich 30km ostrej jazdy (zawroty glowy itd) ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
newgargamel
|
Wysłany: 2010 10 13 19:35 Temat postu: |
|
|
Kaos napisał: | i nie miales naprawde po tych 15 dniach żadnych problemów po takich 30km ostrej jazdy (zawroty glowy itd) ? |
nie, wrecz przeciwnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|