|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marek
|
Wysłany: 2007 05 22 11:56 Temat postu: dziś zaczynam 22.05.07r |
|
|
pogoda wymarzona na rozpoczecie glodówki 29 st za oknem hi:-)jestem przciwnikiem lewatyw mysle ze wystarczy duzo ruchu i sporo wody wypitej na początku i będzie ok...i pytanie dlaczego to robię?kilka razy probowalem po kila dni okolo tygodnia bywalo roznie ale nawazniejsze i najpiekniejsze uczucie jaki mi towarzyszylo to poczucie Wolności))))
Polecam wszystkim książkę Lecznicza Głodówka autor G.P Małachow
A teraz plan ...nastawienie psychiczne mam świetne ) nawet dziś jak zobaczylem jak pani w sklepie zajada chipsy popijając colą to pomyślalem o rany...hihi planuje 40 dni
liczę na doping odezwę sie za jakiś czas... |
|
Powrót do góry |
|
 |
nala

|
Wysłany: 2007 05 22 13:04 Temat postu: |
|
|
powodzenia w takim razie.
40 dni...w Pana Jezusa sie zabawiasz?
ale bez lewatyw moze byc ciezko...zreszta sam Malachow jest ich zwolennikim. o wiele ciezej sie przechodzi wstepny okres postu z balaganem w jelitach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marek
|
Wysłany: 2007 05 22 14:40 Temat postu: |
|
|
w nic się nie zabawiam)jesli to idę za przykladem ...a Małachow był uczniem Brega ...)
ogolnie jest ciezko nie z powodu ze mam ochote na jedzenie itp jest ciezko z powodu ludzi mam kontakty towarzyskie i jest trudno unikać sytuacji do .....hihihi ale dam radę)))))wiem ze samotnośc w takich dniach jest konieczna ja musze to przezyc w towarzystwie wiec jest ze tak powiem niekomportowo ale czuje ze muszę to zrobić)))pozdrawiem wszystkich))))) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tryt
|
Wysłany: 2007 05 22 17:39 Temat postu: |
|
|
Hehe niedługo także będę pościć. To tylko mogę życzyć wytrwałości w poście. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marek
|
Wysłany: 2007 05 22 18:19 Temat postu: |
|
|
dziękuję za życzliwe slowa poparcia wlaśnie popijam sobie wodę żrodlaną
póki co jest super)no tak to dopiero 1 dzień ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
hunab-ku

|
Wysłany: 2007 06 26 18:01 Temat postu: |
|
|
No i jak Marku? |
|
Powrót do góry |
|
 |
marek
|
Wysłany: 2007 07 04 21:33 Temat postu: |
|
|
porażka niestety wplyw srodowiska rodzina ....wytrzymalem 2 tyg to wychodzenie z glodowki też wymaga widzę treningu wyszlem na pomidorach ale za duzo zjadlem pierwszego dnia coż ponowie probę za jakiś czas następnym razem zdam relację dopiero po zakonczeniu) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|